Over ons

Welkom bij de website van kidsbeautypark , de beautysalon voor kinderen gerund door Monique en Cynthia (moeder en dochter)
In kidsbeautypark hebben we al duizenden kinderen en mama’s gelukkig gemaakt. Wij doen dit met ontzettend veel plezier, passie & liefde. Naast onze beautysalon verkopen wij ook onze kindvriendelijke producten van onze beautylijn KBP.

Heel veel kijkplezier op onze website

Liefs Cynthia & Monique

Blogs & Merken

Ben jij een Blogger en heb je meer dan 10.000 volgers?

Vind jij het leuk om met ons samen te werken? Stuur een email naar: info@kidsbeautypark.nl

Our story

Het succesverhaal van Kidsbeautypark begon in 2014 als schoonheidssalon voor kinderen in een oude balletzaal. Hier gaven we in de weekenden en op woensdag kinderfeestjes, eerst voor familie en vrienden en later voor andere gasten. Dankzij Facebook ging het snel en kidsbeautypark werd groot.

Bezoekers uit het hele land kwamen voor kidsbeautypark. Hoe bijzonder en geweldig was dit! Dat we zoveel dames al gelukkig hebben mogen maken met onze roze beautysalon was een teken dat we door moesten gaan en het professioneler aan moesten pakken. Dus na twee jaar in de balletzaal zijn we zo gegroeid dat we een professionele salon geopend hebben in Raamsdonksveer aan de Keizersdijk 53. In 2021 zijn wij wegens uitbreiding opnieuw verhuisd, nu naar Breda.

Vele moeders, vaders, oma’s, opa’s en natuurlijk onze beauty prinsesjes hebben we nu gelukkig mogen maken in Kidsbeautypark.